Till Prylbutik
Ladda ner appen _arr

Av familjer för familjer

Det hela började med en fundering från vår sida. Vi ville veta vad familjer, barn och föräldrar, brottas med i sin vardag. Vi började träffa familjer i olika konstellationer för att förstå hur deras vardag såg ut. Utmaningarna handlade om allt från kommunikation och planering i familjen, till tjat om skärmtid, glömda och borttappade nycklar och en oro över att inte ha koll på om barnen kommit hem från skolan eller inte. Man ville helt enkelt ha en smidigare vardag, med mindre tjat och stress och mer trygghet.

Telia familj
Telia familj

300 familjer

Vi har testat funktionalitet och koncept med över 300 familjer för att utforma tjänsten på rätt sätt både vad gäller design och funktion.

Med utgångspunkt i detta, började Telia Smart Family att ta form. Tanken är att fortsätta skapa Telia Smart Family tillsammans med våra användare. Vi genomför löpnade fokusgrupper och intervjuer för att ständigt utvecklas och testar nya idéer med hundratals familjer. Tjänsten är med andra ord inte klar, och kommer nog aldrig bli det. Vi vill lansera den så snart som möjligt och kommer med er hjälp att fortsätta utveckla och uppdatera den löpande.

Här är några av de kommentarer vi fått:

"Jag tilltalades av de olika features som visades. De stämde in bra på lösningar som jag skulle vilja ha."

"Framför allt ett bra sätt att hålla kontakt i ett flöde som inte störs av andra inlägg."

"Den löser oerhört många frågetecken och bekymmer i min familj. Vore guld värt med en sån tjänst."

"Många av funktionerna använder vi idag men i olika appar och system. Bra att kunna samordna familjen och följa varandra under dagen så allt flyter på smidigt."

"Den innehåller det mesta som dagens familjer behöver ha hjälp med."

Telia familj

Vad skulle göra din vardag smidigare?

Vi vill gärna ha dina idéer på smarta tjänster och funktioner som skulle göra att vardagen flyter på smidigare i din familj.

Telia familj

Skicka oss din idé *

E-postadress (frivilligt)