Av familjer för familjer

Det hela började med en fundering från vår sida. Vi ville veta vad familjer, barn och föräldrar, brottas med i sin vardag. Vi började träffa familjer i olika konstellationer för att förstå hur deras vardag såg ut. Utmaningarna handlade om allt från kommunikation och planering i familjen, till tjat om skärmtid, glömda och borttappade nycklar och en oro över att inte ha koll på om barnen kommit hem från skolan eller inte. Man ville helt enkelt ha en smidigare vardag, med mindre tjat och stress och mer trygghet.

Illustration av familj bredvid sitt smart hem kopplade till Telia smart family ekosystem

300 familjer

Vi har testat funktionalitet och koncept med över 300 familjer för att utforma tjänsten på rätt sätt både vad gäller design och funktion.

Med utgångspunkt i detta, började Telia Smart Family att ta form. Tanken är att fortsätta skapa Telia Smart Family tillsammans med våra användare. Vi genomför löpnade fokusgrupper och intervjuer för att ständigt utvecklas och testar nya idéer med hundratals familjer. Tjänsten är med andra ord inte klar, och kommer nog aldrig bli det. Vi vill lansera den så snart som möjligt och kommer med er hjälp att fortsätta utveckla och uppdatera den löpande.

Två kvinnor som jobbar med att ta fram den bästa lösningen för Telias Smart family-kunder
Illustration av ett rum med smarta produkter kopplade till Telia smart family ekosystem

Vad skulle göra din vardag smidigare?

Vi vill gärna ha dina idéer på smarta tjänster och funktioner som skulle göra att vardagen flyter på smidigare i din familj.

Skicka din idé *

E-postadress (frivilligt)